Мисия: Антикариес

Услугата включва:

Страдате от кариеси? С кариеса шега не бива!

Това е най-масовото заболяване на зъбите, към което трябва да се подхожда с повишено внимание!

Много пациенти възприемат кариеса като безобидна дреболия. Други пък смятат, че от него страдат главно децата, и затова пренебрегват профилактиката. А това може да струва скъпо!

Нито е безобидно, нито е дреболия, нито сте имунизирани срещу кариес! Това е сериозно увреждане, което може да нанесе трайни щети на оралното здраве, да причини силна болка и дори да доведе до загуба на зъби.

Освен всичко това, кариесът крие и още една сериозна опасност, която малко хора знаят. Той е заразен! След като веднъж се „засели“ в някой зъб, е въпрос само на време да атакува останалите. Ще атакува и любимите ви хора, защото кариесът се пренася дори чрез целувка!
Накратко, кариесът е неприятен и опасен натрапник, който е най-добре да си спестите. Това може да стане само чрез превенция и редовни професионални грижи.

За щастие отмина времето, когато тези професионални грижи можеха да се получат само и единствено в зъболекарските кабинети. Днес за тях има Dental Care Center.

Ние работим точно това – да ви предпазим от кариеси и посещения при зъболекаря!

А основното ни „оръжие“ е да ви осигурим изрядна устна хигиена, която е гаранция за здрава усмивка без кариеси.

Професионалното почистване е задължително условие за предпазване от кариеса. Той доказано се появява там, където не е достатъчно чисто.

Дори най-съвестната грижа в домашни условия не може да осигури тази чистота. Но пък е толкова лесно да я постигнем заедно в Dental Care Center:

  • Поне два пъти в годината ще направим професионално почистване с ултразвук на плаката, зъбния камък и междузъбните пространства. Така ще ви предпазим от бактериите – главен виновник за възникването и развитието на кариеси.
  • Ще усещате усмивката си чиста, свежа и гладка, защото ще полираме зъбите с два вида специални гумички – допълнителна защита срещу замърсявания и поява на кариеси.
  • Ще бъдете под грижите и наблюдението на нашите обучени специалисти, които ще хванат веднага появата дори на най-миниатюрния кариес и навреме ще ви предупредят да потърсите своя зъболекар. Малки кариеси – малки проблеми. Големи кариеси – големи проблеми!
  • Ще ви научим как най-правилно да се грижите за устната хигиена у дома. Ще проведем специален инструктаж за ефективно почистване и използване на конец за зъби. Именно недостатъчно прецизната и правилна всекидневна грижа е в дъното на голяма част от денталните проблеми и кариесите в частност.

А наша мисия в Dental Care Center е да ви предпазим от тях!

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Профилактика и хигиена срещу кариеси

Професионално почистване на зъбна плака, зъбен камък и между-зъбни пространства 2 пъти в годината, считано от датата на закупуване на пакета.

Полиране на зъбите с 2 вида гумички.

Обучение за правилно почистване на зъби и инструкции за използване на конец за зъби.

240 лв.
190 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.