Мисия: Здрави венци

Услугата включва:

Венците ви се възпаляват?

Страдате от възпалени венци?

Здрава усмивка без здрави венци няма!
Здрава усмивка без здрави венци няма!

Не, не сме допуснали техническа грешка. Повтаряме го два пъти, защото наистина е много важно да го знаете и помните!

Ако страдате от възпалени венци, това е сигнал за тревога. А на този сигнал можем да се отзовем ние от Dental Care Center.

Защото знаем, че ключът към здравите венци е в изрядната хигиена.

И знаем точно как да я постигнем – така, че да елиминираме още в зародиш опасността от усложнения в следствие на възпалени венци. Те, повярвайте ни, могат да бъдат много неприятни. Възпалените венци са ранен предвестник на сериозното и масово заболяване пародонтит, известно още като пародонтоза. А то от своя страна е главен виновник за преждевременната загуба на зъби. Защото при възпалени венци и пародонтоза се „топи“ костта, която ги задържа по местата им. 

От този мрачен сценарий, породен от възпалени венци, ще ви спаси единствено професионалната грижа. Дори да полагате сериозни усилия за устната си хигиена у дома, при възпалени венци това не е достатъчно. 

Но ние можем да ви предложим тази грижа за вашите възпалени венци!  Опитните специалисти в Dental Care Center ще оценят състоянието ви и ще приложат най-адекватните мерки за превенция и справяне с възпалени венци:

Ако състоянието на вашите възпалени венци е по-леко, ще ви предложим професионално почистване два пъти в годината и още след първото ще оценим резултатите, за да сте спокойни за състоянието си. 

При по-сериозно възпалени венци ще приложим и по-сериозни мерки, насочени към цялостно почистване и дезинфекция на устата. Това е важна част от устната хигиена, която извършваме по проверена и доказана методология. 

Ще я комбинираме с професионално ултразвуково почистване на зъбите от плака и зъбен камък – главните врагове на здравите венци и основна причина за възпалени венци. Без това почистване бактериите получават „зелена светлина“ да ги атакуват, а пациентите да се оплакват от симптоми на възпалени венци. 

Това ще се случи поне 4 пъти в годината и под наблюдението на опитни професионалисти, които ще ви алармират навреме при нужда от лекарска намеса.

Знаем, че ключът към здравите венци е в изрядната хигиена!

Колкото по-чисти са зъбите ви, толкова по-малък е шансът да страдате от възпалени венци и усложнения в следствие на това. Можем да ви гарантираме тази чистота!

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Хигиена и грижа за пациенти с възпалени венци, леки случаи

Леки случаи:

Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък и между-зъбни пространства 2 пъти в годината, считана от закупуване на пакета.

След първото почистване оценка на резултата след 2 седмици.

240 лв.
220 лв.

Пакет: Хигиена и грижа за пациенти с възпалени венци, тежки случаи

Тежки случаи:

Цялостно почистване и дезинфекция на устата по специален протокол.

Професионално почистване на зъбна плака, зъбен камък и между-зъбни пространства 4 пъти в годината, считана от закупуването на пакета.

Реоценка на ситуацията 2 седмици след пъвото почистване.

При липса на подобрение – насочване към специалист.

640 лв.
570 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.