ЛЕЧЕНИЕ НА ВЪЗПАЛЕНИ ВЕНЦИ

Венците ви се възпаляват?

Страдате от възпалени венци?

Здрава усмивка без здрави венци няма!

Това е много важно да го знаете и помните!

Ако страдате от това заболяване, това е сигнал за тревога. А на този сигнал можем да се отзовем ние от Dental Care Center.

Защото знаем, че ключът към здравата усмивка е в изрядната хигиена.

И знаем точно как да я постигнем – така, че да елиминираме още в зародиш опасността от усложнения в следствие на заболяването. То, повярвайте ни, може да бъде много неприятни. Възпалените венци са ранен предвестник на сериозното и масово заболяване пародонтит, известно още като пародонтоза. А то от своя страна е главен виновник за преждевременната загуба на зъби. Защото при пародонтозата се „топи“ костта, която ги задържа по местата им. 

От този мрачен сценарий ще ви спаси единствено професионалната грижа. Дори да полагате сериозни усилия за устната си хигиена у дома, при това заболяване не е достатъчно. 

Но ние можем да ви предложим тази грижа!  Опитните специалисти в Dental Care Center ще оценят състоянието ви и ще приложат най-адекватните мерки за превенция и справянето с проблема:

Ако състоянието ви е по-леко, ще ви предложим професионално почистване два пъти в годината и още след първото ще оценим резултатите, за да сте спокойни за състоянието си. 

При по-сериозно ще приложим и по-сериозни мерки, насочени към цялостно почистване и дезинфекция на устата. Това е важна част от устната хигиена, която извършваме по проверена и доказана методология. 

Ще я комбинираме с професионално ултразвуково почистване на зъбите от плака и зъбен камък – основна причина за заболяването и възпалените зони във вашата устна кухина. Без това почистване бактериите получават „зелена светлина“ да атакуват, а пациентите да се оплакват от симптоми на възпаление. 

Това ще се случи поне 4 пъти в годината и под наблюдението на опитни професионалисти, които ще ви алармират навреме при нужда от лекарска намеса.

Знаем, че ключът към здравата усмивка е в изрядната хигиена!

Колкото по-чисти са зъбите ви, толкова по-малък е шансът да страдате от заболяването и усложнения в следствие на това. Можем да ви гарантираме тази чистота!

Вземете сега

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ