Мисия: Искряща усмивка

Услугата включва:

Закупи нашия Коледен Пакет "Искряща усмивка"

Ние от Dental Care Center винаги се стремим към това усмивките на нашите пациенти да са най-чистите, най-широките и най-белите!

За да ги направим такива за коледните празници, сме ви подготвили невероятен Коледен промо пакет, благодарение на нашите партньори от Pure на Axis Bulgaria, Elgydium и Philips.

Нашият Коледен пакет „Искряща усмивка“ представлява:

1. Три процедури „клинично избелване на зъби“. Избелването може да бъде извършено само след почистване на зъбен камък. Нашите специалисти ще прегледат зъбите ви и състоянието на емайла ви и ще преценят по какъв начин, и с какви продукти да избелят зъбите ви. Благодарение на качествените ни материали и апаратура, процедурата е изключително щадяща и не наранява емайла.

2. Почистване на зъбен камък. Редовното почистване на зъбен камък предпазва зъбите ви от поява на кариеси, а венците ви от гингивит и парадонтит. Почистването два пъти годишно е абсолютно задължително и достатъчно, за да се радвате на здрава и бяла усмивка. Освен, че предпазва усмивката ви, придава на зъбите ви по-бял цвят, гладкост и блясък.

3. Профилактичен преглед за състоянието на усмивката ви. По време на профилактичния преглед нашите специалисти ще ви прегледат за видими проблеми, като кариеси, пулпити и заболявания на венеца.

4. Накрайници за електрическите звукови четки за зъби Sonicare на Philips. Хубаво е накрайниците на вашата четка да се сменят на всеки три месеца. Ако нямате такава четка вкъщи, не се притеснявайте подготвили сме ви асортимент от такива и можем да ви консултираме, коя е най-подходящата за вас.

5. А за първите 10 човека, закупили пакета: подаръци от Elgydium. За да завършим кръговрата на здравата и бяла усмивка, за първите от вас сме подготвили и продукти за орална хигиена!

Общата стойност на процедурите и продуктите за хигиена, които ще получите като подарък са над 750лв. Само от 25-ти Ноември до 23ти Декември, ще можете да се възползвате от ПРОМО цена на пакета – 500лв.

Не само, че можете да подарите на себе си искрящо бяла и здрава усмивка за празниците, но и на близките си хора със специално подготвените от нас Подаръчни Ваучери.

За да се възползвате от промоцията е нужно да закупите пакета на място при нас: бул. Арсеналски 2, Парк Център София, ет. 3.

 

Спести с нашия годишен пакет:

Закупи нашия Коледен Пакет "Искряща усмивка"

  • 1 почистване на зъбен камък;
  • 3 процедури по професионално избелване на зъбите;
  • профилактичен преглед;
  • комплект накрайници за звуковите четки Sonicare на Philips.
500 лв.
750 лв.

Запазете удобен
за Вас час тук:

декември 2022
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Разгледайте продуктите за грижа на vVardis

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.