Мисия: Искряща усмивка

Услугата включва:

Изгубихте си бялата усмивка? И в резултат на това започнахте да се замисляте за домашно или клинично избелване на зъбите?

Нищо не е по-красиво, чаровно и привлекателно от искрящата усмивка! 

Изгубили сте вашата? В Dental Care Center ще ви я върнем обратно не само с избелване на зъби, а с цялостна, комплексна услуга!

Понякога наистина е предизвикателство да запазим усмивката си бяла и блестяща. С течение на времето зъбите променят цвета си и потъмняват и все по-често започваме да се замисляме дали избелването на зъбите си струва. Причините за промяната на цвета могат да бъдат различни – от консумация на определени оцветяващи храни и напитки, през тютюнопушене, до недостатъчно прецизна хигиена или зъбна травма.

Но каквито и да са причините, резултатът е един – чарът на усмивката угасва. 

За щастие в Dental Care Center имаме решение, с което тя отново ще заблести и това не е само избелване на зъби. При  нас резултатите са дълготрайни, защото сме специалисти по белите и искрящи усмивки!

Не ви предлагаме просто едно избелване на зъбите. Макар да дава добри първоначални резултати, избелването на зъбите не може да постигне желания ефект в дългосрочен план. Заслужавате нещо повече! Затова разработихме комплексна услуга, която едновременно ще пази усмивката ви здрава и ще я направи бяла. Резултатите са мигновени и дълготрайни. Клинично доказани, но без да посещавате клиника за да преминете през избелване на зъби!

  • Първо, преди избелването на зъбите, ще „подготвим почвата“ за новата ви бяла усмивка чрез професионално отстраняване на плаката и зъбния камък. Може би не знаете, но без това почистване процедурата по избелване на зъби на практика е безсмислена, а резултатите – разочароващи за пациента.

  • Сега вече всичко е готово и можем да пристъпим към избелването на зъбите. Нашите обучени специалисти извършват избелването на зъбите по специален протокол, съобразен с конкретните нужди, желания и специфика на всеки пациент.

  • Сега вече всичко е готово и можем да пристъпим към избелването на зъбите. Нашите обучени специалисти извършват избелването на зъбите по специален протокол, съобразен с конкретните нужди, желания и специфика на всеки пациент!
  • Процедурата по избелване на зъби е напълно безболезнена, няма никакви странични ефекти и трае не повече от час.

  • А за да сме сигурни, че ще запазим искрящата ви усмивка точно в този вид, сме ви подготвили не една, а три процедури клинично избелване на зъби в рамките на годината!

  • Ще ви дадем точни инструкции как най-ефективно и дълго да съхранявате белотата на новата си усмивка в домашни условия.
  • За целта ще ви препоръчаме правилните продукти за дентална грижа у дома и съвети за поддръжка след избелване на зъби. И ще ви направим подарък!

Изгубили сте бялата си усмивка? Ние я намерихме. В Dental Care Center!

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Искряща усмивка

3 процедури по професионално избелване на зъбите.

Инструкции за поддържане на постигнатите резултати.

540 лв.
500 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.