ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

Изгубихте си бялата усмивка? И в резултат на това започнахте да се замисляте за домашно или клинично избелване на зъбите?

Нищо не е по-красиво, чаровно и привлекателно от искрящата усмивка! 

Изгубили сте вашата? В дентален център Dental Care Center ще ви я върнем обратно не само с професионално избелване на зъби, а с цялостна, комплексна услуга!

Понякога наистина е предизвикателство да запазим усмивката си бяла и блестяща. С течение на времето зъбите променят цвета си и потъмняват и все по-често започваме да се замисляме дали процедурата си струва. Причините за промяната на цвета могат да бъдат различни – от консумация на определени оцветяващи храни и напитки, през тютюнопушене, до недостатъчно прецизна хигиена или зъбна травма.

Като такива можем да окачествим:

 • Червено вино;

 • Газирани напитки;

 • Черен чай;

 • Кафе;

 • Червено цвекло;

 • Бонбони и сладки дъвки;

 • Соев сос;

 • Балсамов оцет.

Може би не всеки от вас знае, че комбинирането на топли храни и студени напитки и обратното също може да повлияе негативно върху цвета на зъбите. Вредните навици като тютюнопушенето също имат отношение към оцветяването им.

Но каквито и да са причините, резултатът е един – чарът на усмивката угасва. 

За щастие в Dental Care Center имаме решение, с което тя отново ще заблести. При нас резултатите са дълготрайни, защото сме специалисти по белите и искрящи усмивки!

Предлагаме както професионално лазерно избелване, така и възможност за започване на лечение от специалист и довършването му в домашни условия.

Сред най-положително ефективни и доказани методи, можем да откроим използването на гел шини за зъби. Те се изготвят след снемане на отпечатък, което ги прави персонално изработени. Остатъкът от лечението се провежда в домашни условия, което е основно предимство. Към тях ще ви бъде необходим специален гел, чиято активна съставка е избелващ агент. Той се нанася на тънък слой върху шините и те се прилепват плътно към дъвкателния апарат. При контакта на зъбите с гела, се задейства избелващата реакция. 

Друг популярен метод за провеждане на домашно избелване, е чрез използване на уред, наречен писалка. В нейният пълнител се намира избелващ гел, който се нанася върху емайла. Процедурата се повтаря ежедневно до постигане на резултата.

Като допълнение към тези домашни средства за постигане на желаната безупречна усмивка, можете да използвате и специална паста, чиято цел на ползване е да върне нюанса на естественото бяло. При нея трябва да се внимава и не трябва да се извършва прекомерна употреба, защото това може да повлияе на чувствителността и да създаде дискомфорт. 

При тази комбинирана система е важно да се следват препоръките, посочени от производителите на продуктите, както и от специалиста, който следи процеса.

Ако все пак желаете цялостния процес да бъде контролиран и извършен от зъболекар, можете да се насочите към професионално клинично избелване, което се извършва на фази и включва отново гел с активна съставка. Процедурата се извършва в кабинета на денталния специалист, който ще нанесе прецизно и равномерно гела и чрез лампа ще се активира процедурата по възвръщане на естествената белота.

Не ви предлагаме просто едно избелване на зъбите. Макар да дава добри първоначални резултати, то не може да постигне желания ефект в дългосрочен план. Заслужавате нещо повече! Затова разработихме професионална комплексна услуга, която едновременно ще пази усмивката ви здрава и ще я направи бяла. Резултатите са мигновени и дълготрайни. Клинично доказани, но без да посещавате клиника за да преминете през процедурата. Всичко това ще ви бъде предоставено на достъпни цени!

 • Първо, преди избелването на зъбите, ще „подготвим почвата“ за новата ви бяла усмивка чрез професионално отстраняване на плаката и зъбния камък. Може би не знаете, но без това почистване процедурата на практика е безсмислена, а резултатите – разочароващи за пациента.

 • Сега вече всичко е готово и можем да пристъпим към самата процедура. Нашите професионално обучени специалисти я извършват по специален протокол, съобразен с конкретните нужди, желания и специфика на всеки пациент.

 • Процедурата е напълно безболезнена, няма никакви странични ефекти и трае не повече от час.

 • А за да сме сигурни, че ще запазим искрящата ви усмивка точно в този вид, сме ви подготвили не една, а три процедури професионално клинично избелване на зъби в рамките на годината!

 • Ще ви дадем точни инструкции как най-ефективно и дълго да съхранявате белотата на новата си усмивка в домашни условия.

 • За целта ще ви препоръчаме правилните продукти за професионална дентална грижа у дома и съвети за поддръжка. И ще ви направим подарък!

Изгубили сте бялата си усмивка? Ние я намерихме. В Dental Care Center! Тук ще получите професионално избелване, което щади и поддържа вашето орално здраве и едновременно с това ви разкрасява.

Вземете сега

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ