Сет за орална грижа
Незабавен здравословен избелващ ритуал

370 лв.

Aletsch
Незабавен здравословен
избелващ серум

290 лв.

Edelweiss
Избелваща паста за зъби

Силен Ментов Вкус

56 лв.

Лек Ментов Вкус

56 лв.

Лек Ментов Вкус

56 лв.

Силен Ментов Вкус

56 лв.

Weissbad
Ревитализираща
вода за уста

Rheindolz
Четка
за зъби

37 лв.

Rheindolz
Четка
за зъби

37 лв.

Sils
Спрей за уста

68 лв.

Citrus Fresh

Beaming Petals

Radiant Musk

Троен Сет
Спрей за уста

62 лв.

Където науката, здравето и красотата вървят ръка за ръка

През 2003 г. те основават първата си дентална клиника от нулата, с визията да превърнат посещенията при зъболекаря в приятно изживяване, безстрашно и безболезнено. Техните клиники се разрастват бързо и се превръщат в една от водещите дентални групи в света. 

Основателите спечелиха няколко международни награди, включително награди за тяхната новаторска технология, която използваха за премахване на първоначалния кариес без използване на машинка. Тази технология вече е широко приета от професионалистите. 

След успеха на тази технология в техните клиники, те решиха да направят тази революционна технология достъпна за всеки, като я интегрират в ежедневната си грижа за устната кухина и емайла – режим на избелване vVARDIS.

„Швейцарските Алпи са родното място и вдъхновението на vVARDIS, както и източникът на неговите най-ценни биоактивни съставки“

Мисията на vVARDIS е да създаде уникална ежедневна грижа за устната кухина и емайла за използване у дома, за дълготрайна, здрава, бяла усмивка и живот без пилене за бъдещите поколения. 

Всичко е направено в Швейцария, подкрепено от наука и е веганско, чисто и устойчиво. Тази глобално патентована технология прави революция в стоматологията и грижата за устната кухина и емайла. 

Сякаш имаш крем за лице, който мигновено премахва бръчките, или шампоан за коса, който възвърна сивата коса в цвета, който е била преди.

vVARDIS има две продуктови линии: професионалната линия гелове, които се борят с кариес, за употреба само от зъболекари и линията vVARDIS за домашна грижа.

Уникалният аспект на всички тези продукти е, че усещате и виждате резултатите моментално.

Нашите патентовани vVARDIS технологии са създадени в Центъра за иновации vVARDIS в Швейцария и се основават на нашето разбиране за начина, по който зъбите се развиват естествено. 

Това е първата биомиметична система, която имитира естествения процес на реминерализация под формата на хидрогел, като по този начин възстановява и укрепва зъбния емайл. Тази технология е една от най-големите иновации на нашето време. 

Освен това е в състояние да елиминира първоначалния кариес, заболяване номер едно в Света. Усещате защитното въздействие на тази технология веднага след първата употреба. Защитното въздействие на тази технология прави зъбите ви по-гладки, с приятните допълнителни предимства на здравословното избелване.

Помага за защита на зъбите и емайла

Нашата формула WX имитира естествения процес на реминерализация на емайла, като помага за укрепването му, както и го предпазва от киселинна ерозия и от кариес.

Още при първата употреба продуктите vVARDIS с WX Formula дават усещането за професионално почистване на зъбите. Тъй като спомага за изглаждането на емайла, доза от микроскопични кристали във формулата WX улавя и отразява околната светлина. 

Продуктите vVARDIS, съдържащи WX Formula, могат да се използват ежедневно, дори върху чувствителни зъби, керамични корони и композитни пломби за равномерна, брилянтно бяла усмивка без несъвършенства.