Weissbad
Ревитализираща вода за уста

Много от нас може би смятат, че начин за достатъчно добра поддръжка на оралната хигиена, е редовното миене на зъбите. Това от своя страна помага значително, но не е достатъчно.

Част от хранителните остатъци, скрити в междузъбното пространство, което е труднодостижимо за косъмчетата на четката, се превръщат в плака, а тя под влиянието на слюнката и епителните клетки, се превръща в патоген. 

Водата за уста е ефикасно средство, което в допълнение към четката, се грижи устната ни кухина да бъде защитена от развиването на патогенни микроорганизми.

Подсилена с нашата патентована технология, дълготрайната вода за уста Weissbad озарява усмивката ви, освежава дъха ви и придава на зъбите ви усещане за съвършено гладка повърхност, като след полиране.

Водата за уста Weissbad действа положително не само върху външния облик на вашата усмивка, но и здравословното й състояние отвътре.

Тя подпомага подмладяващия ефект върху емайла. Можем да избираме между два вида, в зависимост от вкуса: леко и свежо усещане на мента или силно и интензивно.

56 лв.

Силен Ментов Вкус

Лек Ментов Вкус

Какви са преимуществата на водата за уста Weissbad

Предимствата на продукта Weissbad са множество и поради тази причина този продукт може да се превърне в доверен наш помощник в постигането и поддържането на мисия “перфектна усмивка”. Основните преимущества, са:

  • Свежестта на дъха се запазва значително дълго време;
  • Притежава изсветляващо действие;
  • Действа ефективно върху запазването на зъбите без наличие на петна;
  • Използването на вода за уста Weissbad създава защитен слой върху зъбите срещу влиянието на киселинността от храните и напитките;
  • Няма съдържание за алкохол, което прави продукта подходящ за употреба от деца;
  • Не създава чувствителност и не действа неблагоприятно върху чувствителните участъци;
  • Действа положително върху ревитализирането на зъбния емайл;
  • Има положително действие за венците – намалява риска от развиване на гингивит и пародонтит;
  • Съставните части на вода за уста Weissbad са веган, чисти и безвредни за здравето ни.

Кога е най-подходящото време да я използваме

За най-ползотворно се смята използването след миене на зъбите – най-често сутрин, но при нужда може и да повторите вечер. 

За една доза е достатъчно да използвате половин капачка от водата за уста Weissbad, като хубаво разнесете сред всички зъби, венците и устната кухина като цяло. След това изплювате и подсушавате устата си, без да изплаквате с други течности. 

Употребата й е подходяща за лица над 6 годишна възраст, поради липсата на алкохол. Важно е да не се преглъща.

Какви видове вода за уста има

Това е разтвор, на водна или хидроалкохолна основа, чието действие е унищожително за бактериите в устната кухина. Тя действа в дълбочина, в комбинация с четката за зъби, поддържа добра орална хигиена, а нейното действие се запазва по-дълготрайно.

Основно разпределението се дължи на целта за ползване. Така обособяваме медицинска и такава, предназначена за ежедневна употреба. 

Медицинската вода за уста се използва за неутрализирането на даден проблем, най-често свързан с пародонта. Такива разновидности са най-често с хлорхексидин, което се явява активна съставка. 

Употребата на такива медицински продукти следва да се извършва по лекарско предписание и да не се прескача посочения срок – обикновено е около 10 дни.

Често се препоръчва използването й при процедури като почистване на зъбен камък, като по този начин се подобрява състоянието на венечната лигавица. 

Съставката хлорхексидин възпрепятства натрупването на зъбна плака и превръщането й в патоген. Хлорхексидинът действа като антисептик. Освен нея, тези продукти съдържат и алкохол, който помага за унищожаването на патогените.

Водата, предназначена за ежедневна употреба има за цел да поддържа здравословното и хигиенично състояние на устната кухина. Те най-често имат натурален състав и не съдържат съставки с антисептично действие. Тези продукти за ежедневна употреба нямат агресивни активни вещества, именно поради факта, че не се използват за ограничено време, а ежедневно. Те могат да бъдат както на водна основа, така и хидроалкохолна.

Защо да избера vVARDIS

Продуктите на vVardis са произведени в Швейцария, с гарантирано качество и резултатност. Брандът започва чрез създаването на дентална клиника през 2003 година, а в следствие на успеха им, създават множество други такива. 

Благодарение на професионализмът и дългогодишният им опит, те създават патентована иновативна технология, която влагат във vVardis, служеща за осъществяване на ежедневна орална грижа.

Можете да откриете пълната гама от продукти на vVardis , заедно с повече информация, изцяло онлайн, като посетите сайта на дентален център Dental Care Center. Там ще разгледате и цените на различните средства за постигане на блестяща усмивка.

Състав

Ingredients (INCI): AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, AROMA, ZINC LACTATE, POLOXAMER 407, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, LIMONENE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, OLIGOPEPTIDE-104, HYDROCHLORIC ACID, LINALOOL.

Разгледайте и другите ни продукти

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ