Sils
Спрей за уста

Може би всеки от нас понякога е изпитвал неприятно чувство на сухота или неприятен дъх, което води до дискомфорт, а дори и до понижаване на самочувствието в дадения момент.

Освен овлажняването чрез напитка, използването на дъвка или почистването на зъбите, които са ефикасни средства, но с краткотраен ефект и не винаги приложими, особено последното, има други средства, чиято компактност и лесно приложения ги превръща в неизменен наш помощник.

За такива случаи, е изобретен спреят за уста, който да ви помогне да се чувствате отлично само срещу едно впръскване.

Спреят за уста Sils има незабавно освежаващо действие, което се дължи на комплекса Аура-Пептид 10. Подобрен с нашата патентована новаторска технология, която укрепва зъбния емайл, отличително ароматизираният спрей за уста Sils незабавно освежава и овлажнява устата ви, повишавайки увереността ви дори при най-близките срещи с три запомнящи се три премиални аромата – сияен мускус, сияйни венчелистчета, цитрусова свежест. 

Спреят за уста Sils е компактен и удобен начин за придаване на свежест и поддържане на добра орална хигиена дори в движение.

Той не изсушава устата ни и не съдържа алкохол, което го прави подходящ за употреба от деца. Не действа неблагоприятно и не засилва чувствителността на уязвимите участъци. Това създава предпоставка за използването на този продукт от хора с чувствителни зъби, възпаления на венечната лигавица. 

68 лв.

Вкус Radiant Musk

Вкус Citrus Fresh

Вкус Beaming Petals

Троен Сет
Спрей за уста

62 лв.

Какви са предимствата от използването на спрея за уста

Продуктът за поддържане на добро състояние на устната кухина Sils притежава множество положителни качества, които се явяват негови предимства и го превръщат в оптимална и неизменна част от поддържането на оралната ни хигиена. Основно това са:

  • Неповторими вкусове, които са индивидуални и обаятелни;
  • За разлика от повечето предложения на пазара, продуктът за уста Sils действа ефективно и е подходящ за използване при хора, които имат пломби, коронки и фасети;
  • Свежестта на дъха действа без забавяне, веднага след впръскване на течността от флакона, като вкуса, който ще притежава плътност дълго време след това и ще усещате, можете да изберете самостоятелно измежду трите опции;
  • Чувството за сухота изчезва;
  • Помага на зъбите да се защитят от обезцветяване или поява на петна;
  • Компактният му размер и лесният начин за приложение го правят подходящ избор за чантата, колата или дори джоба ни;
  • Елиминира притесненията и мислите ни относно лошия дъх, който сме притежавали или се опасяваме да нямаме;
  • Изключително подходящ при тютюнопушене – отстранява аромата на цигарите изцяло;
  • Чрез впръскването му, до труднодостижимите междузъбни пространства достига част от продукта;
  • Съставките на спрея за уста са напълно безвредни, чисти и веган.

Как правилно да използваме този продукт за орална хигиена

Предимство на този продукт, е неговата възможност да бъде използван с такъв интензитет, какъвто е необходимо.

Всеки път когато имаме нужда можем да пръскаме от течността в съдържанието на шишенцето, като обработваме зъбите и езика.

Предложените три вкуса целят да открием точния за нас, който ще бъде най-подходящ и най-пленяващ.

Ако почувстваме сухота, след като пушим цигара, след чаша кафе, хранене или преди важно събитие, спреят за устна кухина Sils е нашият перфектен избор за елиминирането на чувството за сухота, лошия дъх и притесненията.

Защо да се доверя на продуктите за орална хигиена vVARDIS

Всички продукти на vVardis са произведени в Швейцария по иновативна технология, която дава отлични резултати по осигуряването на отлично ниво на орална хигиена. 

Всеки един от артикулите е съставен от чисти, веган съставки, които не действат неблагоприятно върху човешкото здраве, а напротив – подобряват състоянието на устната кухина и го засилват. 

Повечето от тях са подходящи за употреба дори от деца, което доказва тяхната безвредност и изчистен състав, в който не се включва алкохол.

През 2003 година vVardis започва като дентална клиника, чиято цел е да осигури на пациентите добро дентално здраве, а по-късно под това име се обособяват множество центрове, чиято цел и основна мисия остава непроменена. Формулата, която те използват, е новаторска, патентована. 

Тя е радикална, но безвредна. За разлика от повечето избелващи съставки, в спрейовете налични на пазара, които предизвикват чувствителност, засягат емайла или действат неблагоприятно върху състоянието на зъбите, използваната при vVardis съставка за избелване създава защитен слой, който не позволява развиване на гингивит и стяга венците

За разлика от продуктите, които можем да открием на пазара в изобилие, спреят Sils на vVardis притежава едновременно доказано действие против лош дъх и овлажняващо такова.

Можем да намерим целия асортимент на бранда, необходим за поддържането на добра орална хигиена, изцяло онлайн, като посетим сайта на дентален център Dental Care Center, където ще се запознаем и с достъпните цени, на които се предлагат.

Състав

Ingredients (INCI): WATER/AQUA, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, XYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, FLAVOR/AROMA, POLOXAMER 407, ZINC LACTATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, OLIGOPEPTIDE-104, HYDROCHLORIC ACID, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL  

Разгледайте и другите ни продукти

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ