Мисия: За всеки

Услугата включва:

Искате най-добрата грижа за усмивката си?

Кажете честно! Колко пъти годишно ходите във фризьорския салон? А в козметичното студио? На маникюр? На спорт? На автомивка?

Сигурно достатъчно често. Ние също! Защото знаем, че без всички тези дейности няма да изглеждаме и да се чувстваме добре. Защото специалистите с опит и професионална техника ще постигнат много по-добри резултати от нас самите. И защото е важно да се грижим за себе си – дори това да ни струва време и средства. 

А още по-важно е да се грижим и за усмивката си!

Но знаем и защо ни е по-трудно да го правим със същия ентусиазъм. Защото тези грижи са свързани с посещение… при доктора. 

Затова създадохме Dental Care Center – място за професионална дентална грижа и редовна профилактика без посещение в зъболекарски кабинет.

Нещо като салон за красота… на усмивката!

Всъщност тайната на красивата усмивка е проста. Тя на първо място е в изрядната устна хигиена, в профилактиката, в професионалното почистване на зъбите и в редовните грижи. Затова нашите усилия и експертиза са съсредоточени изцяло в това да ви гарантираме тази чистота!

  • Така ще ви предпазим от повечето заболявания на венците и зъбите
  • Ще хванем навреме дори най-дребния проблем и ще ви предупредим да потърсите своя зъболекар
  • При нужда ще ви насочим към правилния специалист
  • Но най-важното – под нашите грижи ще имате винаги чиста, здрава, свежа и сияйна усмивка!

Ще ви издадем и още една тайна. Повечето дентални заболявания и техните усложнения се дължат на един тъничък биофилм, който се появява в устата на всеки човек от първия миг, в който му поникнат зъби. Недостатъчно прецизното почистване и липсата на професионална грижа позволяват на тъничкия биофилм да се превърне в микробна опасност и да прерасне в плака, зъбен камък и бактериална атака срещу зъбите и венците.

Но в Dental Care Center ще контраатакуваме:

  • Ще отстраним налепите и зъбния камък с професионална техника, която не причинява болка и гарантира дългосрочни резултати.
  • Ще полираме зъбите така, че да ги чувствате гладки и да изглеждат блестящи. 
  • А за допълнителна чистота ще ви предложим клинично полиране с Air-Flow – революционна технология за почистване с въздушна струя под налягане, която бързо  и безболезнено достига до най-труднодостъпните кътчета на усмивката и ще отстрани и най-незначителните петънца от зъбите.
  • Ще ви покажем разликата между миене на зъби и правилно миене на зъби.
  • Ще ви запознаем с интерденталната четка, конеца за зъби и тяхната употреба – задължителни атрибути във всекидневната устна хигиена.

А след всичко това зъбите ви ще бъдат толкова чисти, гладки и блестящи, че ще искате да ги запазите така завинаги.

Няма проблем! Dental Care Center e тук точно за това!

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.