Мисия: Протетична хигиена и свежест

Услугата включва:

Поставихте си фасети?

Все повече пациенти избират да коригират несъвършенствата в усмивката си с „бижутата“ на денталната медицина – фасетите. 

Почти няма човек в зряла възраст без поне една коронка в устата. За пломбите да не говорим!

Когато фасетите „дойдат“ в устата ви, изглеждат съвършени – лъскави, гладки, чисти, блестящи. Затова много пациенти живеят с очакването да си останат така завинаги. 

Това за съжаление е илюзия. Протетичните възстановявания се нуждаят от грижи, също както естествените зъби. Всъщност дори от повече грижи!

Но не е нужно да си записвате специален час при зъболекаря за тези грижи. Можете да ги получите при нас в Dental Care Center! 

Още при първата ни среща нашите специалисти ще преценят от каква профилактика се нуждае конкретно вашата усмивка, за да запазят протетичните възстановявания красивия си вид и да не нанесат щети на организма ви.

Да, възможно е фасетите да нанесат щети! Понякога коронката не „ляга“ достатъчно добре на мястото си и това създава предпоставка за нахлуване на микроби в подвенечното пространство. Важно е и от какъв материал са изработени фасетите и протезите ви. Някои задържат повече от опасния биофилм, който е в основата на всички последващи възпалителни процеси.  

Единственото решение срещу всичко това отново е в изрядната устна хигиена! Затова специално за пациентите с протетични възстановявания сме подготвили пакет комплексни грижи, който се адаптира към индивидуалните нужди на всеки от вас:

  • На първо място ще ви научим как в домашни условия да се грижите най-правилно за усмивката си. Хигиената при различните типове протетични възстановявания изисква различни техники, които още след първото посещение в Dental Care Center ще владеете до съвършенство.
  • Ще почистим и полираме усмивката поне два пъти в годината. Така фасетите и коронките ще запазят първоначалния си блестящ вид.
  • Работим с доказана техника от последно поколение, която щади зъбите и венците ви от наранявания. Процедурите са напълно безболезнени, а резултатите – фантастични и дълготрайни.
  • Ще бъдете под наблюдението на опитни професионалисти. С техните грижи си гарантирате спокойствие за здрава усмивка и навременна реакция при възникване и на най-малкия проблем.

Защото в Dental Care Center знаем, че най-добрата превенция е профилактиката. Това правим най-добре! 

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Протетична хигиена и свежест

Полиране 2 пъти в годината, считана от закупуването на пакета.

Обучение на пациента за правилно поддържане на здравето на протезите и тяхното почистване.

Профилактични прегледи и наблюдение с цел превенция поява на нови проблеми.

240 лв.
190 лв.

Запазете удобен
за Вас час тук:

август 2022
пн вт ср чт пт сб нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.