Мисия: Ортодонтска хигиена и свежест

Услугата включва:

Носите брекети?

Честито! Изборът да поставите брекети означава, че сте направили правилната първа стъпка към една по-красива и здрава усмивка.

А ние сме до вас, за да ви помогнем да извървите гладко и успешно целия път до нея!

Те са се доказали във времето като най-ефективно средство за корекция на зъбните деформации, но и като дългосрочно предизвикателство за пациента. Той трябва да се адаптира към промяната на комфорта в устата. Да усвои нови хранителни навици, които се пораждат от употребата им. Да пребори неизбежното първоначално притеснение от разговорите с хора. Да овладее изкуството да се усмихва с брекети.

Но най-вече! Да се грижи правилно за зъбите си по време на цялото ортодонтско лечение!

Именно тук ние от Dental Care Center можем да сме ви полезни!

Специално за пациентите ни с брекети разработихме пакет комплексни грижи, с който си гарантирате редовната и правилна профилактика през цялата продължителност на ортодонтското лечение: 

  • Хигиената в устата ви ще бъде изрядна, тъй като на равни интервали ще почистваме от плака и зъбен камък – основни врагове на здравата усмивка.
  • Резултатите ще бъдат безкомпромисни, защото почистването се извършва по модерна методология, предназначена специално за използването им и разработена от водещи специалисти по ортодонтия.
  • През целия период на лечение, ще бъдете под наблюдението на опитен екип професионалисти, който ще следи за появата на кариес – крайно нежелан и опасен гост по време на ортодонтско лечение – и своевременно ще ви предупреди да потърсите своя зъболекар.

  • Ще бъдете спокойни, че полагате правилните грижи за себе си – защото ще ви научим как най-ефективно сами да почиствате брекетите и зъбите си у дома.
  • Ще се чувствате добре, защото атмосферата в Dental Care Center e спокойна и уютна. 

Поддържането на изрядна устна хигиена при поставени брекети не е лесна задача. А в същото време е задължително условие за успешен изход от ортодонтското лечение. В противен случай има риск резултатите от лечението да бъдат компрометирани, а и да възникнат нови дентални проблеми.

Под грижите на Dental Care Center това няма да се случи. Ние ще запазим зъбите ви здрави. А резултатите от лечението – безспорни.

И не забравяйте, когато ги свалите, да дойдете отново! За да ни се похвалите с новата си усмивка!

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Ортодонтска хигиена и свежест

Обучение за правилно почистване на ортодонтския апарат.

4 почиствания на зъбна плака, зъбен камък и между-зъбни пространства от професионалист в рамките на една година от закупуване на пакета.

Наблюдение на всеки три месеца за поява на кариеси.

480 лв.
430 лв.

Запазете удобен
за Вас час тук:

август 2022
пн вт ср чт пт сб нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.