Мисия: Ортодонтска хигиена и свежест

Услугата включва:

Носите брекети?

Честито! Изборът да поставите брекети означава, че сте направили правилната първа стъпка към една по-красива и здрава усмивка.

А ние сме до вас, за да ви помогнем да извървите гладко и успешно целия път до нея!

Брекетите са се доказали във времето като най-ефективно средство за корекция на зъбните деформации, но и като дългосрочно предизвикателство за пациента. Той трябва да се адаптира към промяната на комфорта в устата. Да усвои нови хранителни навици, които се пораждат от брекетите. Да пребори неизбежното първоначално притеснение от разговорите с хора. Да овладее изкуството да се усмихва с брекети.

Но най-вече! Да се грижи правилно за зъбите си по време на цялото ортодонтско лечение, изискващо носене на брекети!

Именно тук ние от Dental Care Center можем да сме ви полезни!

Специално за пациентите ни с брекети разработихме пакет комплексни грижи, с който си гарантирате редовната и правилна профилактика през цялата продължителност на ортодонтското лечение: 

  • Хигиената в устата ви ще бъде изрядна, тъй като на равни интервали ще почистваме от плака и зъбен камък – основни врагове на здравата усмивка.
  • Резултатите ще бъдат безкомпромисни, защото почистването се извършва по модерна методология, предназначена специално за пациенти с брекети и разработена от водещи специалисти по ортодонтия.
  • През целия период, в който носите брекети, ще бъдете под наблюдението на опитен екип професионалисти, който ще следи за появата на кариес – крайно нежелан и опасен гост по време на ортодонтско лечение – и своевременно ще ви предупреди да потърсите своя зъболекар.

  • Ще бъдете спокойни, че полагате правилните грижи за себе си – защото ще ви научим как най-ефективно сами да почиствате брекетите и зъбите си у дома.
  • Ще се чувствате добре, защото атмосферата в Dental Care Center e спокойна и уютна. 

Поддържането на изрядна устна хигиена при поставени брекети не е лесна задача. А в същото време е задължително условие за успешен изход от ортодонтското лечение. В противен случай има риск резултатите от лечението с брекети да бъдат компрометирани, а и да възникнат нови дентални проблеми.

Под грижите на Dental Care Center това няма да се случи. Ние ще запазим зъбите ви здрави. А резултатите от лечението с брекети – безспорни.

И не забравяйте, когато ги свалите, да дойдете отново! За да ни се похвалите с новата си усмивка!

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Ортодонтска хигиена и свежест

Обучение за правилно почистване на ортодонтския апарат.

4 почиствания на зъбна плака, зъбен камък и между-зъбни пространства от професионалист в рамките на една година от закупуване на пакета.

Наблюдение на всеки три месеца за поява на кариеси.

480 лв.
430 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.