Мисия: Имплатологична хигиена и свежест

Услугата включва:

(Ще) имате зъбни импланти?

Няма по подходящо място от Dental Care Center за вас, скъпи пациенти с поставени зъбни импланти! Нашият център за дентална хигиена е замислен и създаден от пионерите в имплантологията у нас – дългогодишните специалисти от дентална клиника Medical Dent.

Събрали сме техните знания, опит и експертиза, за да ви гарантираме най-правилната и професионална грижа преди и след имплантологичното лечение. 

Преди всичко нека ви поздравим за избора да замените липсващите зъби със зъбни импланти! Това без съмнение е най-модерният, надежден и качествен избор, който в пъти превъзхожда масовите до неотдавна мостове и протези. 

Вероятно вече лично сте се убедили в преимуществата на зъбните импланти и сте установили, че те изглеждат и се чувстват досущ като вашите естествени зъби. 

Но, също както естествените зъби, понякога зъбните импланти боледуват. Най-честата причина за това е нередовната и неправилна хигиена. Тя „кани“ в устата ви опасния микробен биофилм, който е в основата на всички възпалителни процеси. А той се превръща в сериозна предпоставка за инфектиране на венеца, увреждане на костта и дори загуба на зъбните импланти. 

Най-сигурната защита срещу тази опасност е редовната и професионална грижа за вашите зъбни импланти!

Дори при най-голямо старание не е възможно тя да бъде постигната в домашни условия. Почистването при пациенти със зъбни импланти има строги специфики, различни за всеки отделен човек.

В Dental Care Center знаем тези специфики и ги съблюдаваме до най-малкия детайл! Нека започнем още от подготовката: 

Непосредствено преди операцията ще направим професионално почистване, за да осигурим идеалната среда за бъдещите зъбни импланти. 

Ще ви очакваме за ново почистване две седмици след поставянето на зъбните импланти. Колкото по-чисто е в този период, толкова по-добре за успешната интеграция на зъбните импланти. 

При това посещение нашите специалисти ще се уверят, че следоперативният процес на възстановяване на зъбните импланти върви както трябва. 

Ще ви поканим отново преди следващата важна стъпка – поставянето на коронката върху зъбните импланти. За нея също е необходима изрядна чистота!

Оттам нататък ще се видим поне още два пъти. А може и повече. Броят на посещенията зависи от няколко фактора: как е поставен зъбният имплант, от какъв материал е коронката, както и някои персонални навици на самия пациент.

Най-важното е да не позволим на биофилма да развали новата ви усмивка!

За вас остава спокойствието, че през цялото време сте под наблюдението на нашите специалисти. Те мигновено ще реагират при появата и на най-малкия възпалителен процес. 

Ако се появи леко възпаление след поставянето на зъбни импланти, ще приложим локално лечение с дезинфектант. Ако установим по-сериозна инфекция, веднага ще ви насочим към правилния специалист, който да прегледа вашите зъбни импланти.

Ще можете да полагате правилните грижи за вашите зъби и зъбни импланти и у дома. Защото ще ви научим на верните техники за почистване на зъбите и тъканите около зъбните импланти. 

И всичко това – без допълнителни специални посещения при зъболекаря. В комфортна обстановка, на удобно място, в приятелска среда. 

Просто грижа! От Dental Care Center.

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Имплантологична хигиена и свежест

Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък преди поставянето на имплант.
Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък 2 седмици след поставянето на имплант.
Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък преди разкритие.
Почистване на зъбен камък 2 пъти през първата година след поставянето на импланта.
600 лв.
540 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.