Мисия: Имплатологична хигиена и свежест

Услугата включва:

(Ще) имате зъбни импланти?

Няма по подходящо място от Dental Care Center за вас, скъпи пациенти с поставени зъбни импланти! Нашият център за дентална хигиена е замислен и създаден от пионерите в имплантологията у нас – дългогодишните специалисти от дентална клиника Medical Dent.

Събрали сме техните знания, опит и експертиза, за да ви гарантираме най-правилната и професионална грижа преди и след имплантологичното лечение. 

Преди всичко нека ви поздравим за избора да замените липсващите зъби със зъбни импланти! Това без съмнение е най-модерният, надежден и качествен избор, който в пъти превъзхожда масовите до неотдавна мостове и протези. 

Вероятно вече лично сте се убедили в преимуществата на зъбните импланти и сте установили, че те изглеждат и се чувстват досущ като вашите естествени зъби. 

Но, също както естествените зъби, понякога боледуват. Най-честата причина за това е нередовната и неправилна хигиена. Тя „кани“ в устата ви опасния микробен биофилм, който е в основата на всички възпалителни процеси. А той се превръща в сериозна предпоставка за инфектиране на венеца, увреждане на костта и дори загуба на импланта. 

Най-сигурната защита срещу тази опасност е редовната и професионална грижа за вашите зъбни импланти!

Дори при най-голямо старание не е възможно тя да бъде постигната в домашни условия. Почистването при пациенти със зъбни импланти има строги специфики, различни за всеки отделен човек.

В Dental Care Center знаем тези специфики и ги съблюдаваме до най-малкия детайл! Нека започнем още от подготовката: 

  • Непосредствено преди операцията ще направим професионално почистване, за да осигурим идеалната среда за бъдещите зъбни импланти. 
  • Ще ви очакваме за ново почистване две седмици след поставянето на зъбните импланти. Колкото по-чисто е в този период, толкова по-добре за успешната интеграция на зъбните импланти. 
  • При това посещение нашите специалисти ще се уверят, че следоперативният процес на възстановяването на зъбните импланти върви както трябва. 
  • Ще ви поканим отново преди следващата важна стъпка – поставянето на коронката върху зъбните импланти. За нея също е необходима изрядна чистота!
  • Оттам нататък ще се видим поне още два пъти. А може и повече. Броят на посещенията зависи от няколко фактора: как е поставен зъбният имплант, от какъв материал е коронката, както и някои персонални навици на самия пациент.
  • Най-важното е да не позволим на биофилма да развали новата ви усмивка!
  • За вас остава спокойствието, че през цялото време сте под наблюдението на нашите специалисти. Те мигновено ще реагират при появата и на най-малкия възпалителен процес. 
  • Ако се появи леко възпаление след поставянето на зъбни импланти, ще приложим локално лечение с дезинфектант. Ако установим по-сериозна инфекция, веднага ще ви насочим към правилния специалист, който да прегледа вашите зъбни импланти.
  • Ще можете да полагате правилните грижи за вашите зъби и зъбни импланти и у дома. Защото ще ви научим на верните техники за почистване на зъбите и тъканите около зъбните импланти. 
  • И всичко това – без допълнителни специални посещения при зъболекаря. В комфортна обстановка, на удобно място, в приятелска среда. 

Просто грижа! От Dental Care Center. 

Цена за едно посещение:

Спести с нашия годишен пакет:

Имплантологична хигиена и свежест

Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък преди поставянето на имплант.
Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък 2 седмици след поставянето на имплант.
Професионално почистване на зъбна плака и зъбен камък преди разкритие.
Почистване на зъбен камък 2 пъти през първата година след поставянето на импланта.
600 лв.
540 лв.

Къде може да ни намерите:

Dental Care Center

02/ 494 97 97
office@dentalcare.bg

PARK CENTER, ЕТ. 3,
БУЛ. АРСЕНАЛСКИ № 2,
ГР. СОФИЯ

Свържете се с нас!

Попълнете информацията и ние ще се свържем с Вас.