Edelweiss
Избелваща паста за зъби

Ежедневно подлагаме емайла на зъбите си под оцветяване, поради консумирането на определени храни и напитки, отговорни за пигментирането – кафе, червено вино, газирани напитки и захарни изделия. 

Те превръщат естествената белота в жълт и неприятен оттенък, който влияе на самочувствието ни и не може да бъде възстановен първоначалният им цвят чрез обикновена паста за зъби. В процеса по възвръщане на белотата, пастата за зъби, с която провеждаме ежедневната си хигиена, оказва голямо влияние.

Избелващото предложение Edelweiss на vVardis е иновативен реминерализиращ продукт, който се различава от предложенията в областта на денталната грижа със своя начин на действие. Този избелващ продукт влияе на емайла, като го “подмладява” и възвръща естествената му белота. 

Патентованата формула, която производителите на Edelweiss използват води до блестящи избелващи резултати. Чрез използването на това средство за възвръщане на естествената белот на зъбите, вие помагате за предотвратяването на процеса на ерозия. Подходяща е за използване при наличие на фасети, коронки и пломби. 

Обогатена с нашата революционна формула WX, избелващият продукт Edelweiss възстановява, реминерализира и укрепва зъбния емайл и видимо избелва зъбите ви само за две седмици.

56 лв.

Силен Ментов Вкус

Лек Ментов Вкус

Какви са предимствата от използването на избелваща паста Edelweiss

Този домашен метод за избелване е лесен за прилагане, а при правилно съотношение между качество и количество на избелващите съставки, е и безвредно. Този продукт, произведен в Швейцария, под името на vVardis, притежава множество предимства, основните сред които са:

 • Продуктът придава на емайла гладкост;
 • Напълно безвреден за здравето и състоянието на дъвкателните органи;
 • Носи дълготрайна свежест;
 • Edelweiss е напълно безопасен и подходящ вариант както за хора, чиито дъвкателни органи са изцяло естествени, така и за такива, които притежават пломби, фасети, коронки;
 • Не само подобрява и възвръща естествената белота, но и укрепва емайла;
 • Действа много благоприятно за възпрепятстването при поява на петна;
 • Използването й помага на дъвкателния апарат да се защити от неблагоприятното действие на киселините в храните и напитките;
 • Подходяща за употреба от хора с чувствителни венци и зъби;
 • Продуктът е напълно чист и не съдържа животински съставки, което го категоризира като веган;
 • Чрез нея едновременно се осъществява грижа за естетиката на зъбите и здравословното им състояние. Активните съставки, които възвръщат белотата не са агресивни, което не уврежда емайла;
 • Може да се използва дори по време на дентални профилактики, пломбиране, добавяне на импланти, фасети;
 • Поради безвредността й, тя може да се използва от деца над 6 годишна възраст;
 • За поява на благополучни избелващи резултати се изисква минимално време, което да се влага ежедневно – от 30 секунди до 2-3 минути;
 • Можете да я използвате както за почистване на дъвкателните органи, така и за премахване на бактериите от езика.

Как да я използваме

За постигане на продължителен и видим резултат на избелване, е добре да използваме пастата ежедневно, сутрин и вечер със старателно почистване, което да трае не по-малко от три минути. 

Когато използваме домашно направена паста за избелване, следва да я използваме в срок от 4 седмици, при съхранение в затворен буркан в хладилник. Поради естествения й състав, без примеси, тя не може да издържа повече от посочения период. При дори малка промяна в консистенцията, аромата и първоначалния вкус, е добре употребата й да бъде преустановена. 

Когато използваме закупена паста от производител, е добре да я съхраняваме на сухо място, без да има контакт с вода. Подходящо е след четкането на зъбите, да бъде оставен продуктът в устната кухина върху зъбната повърхност още поне минута, за да се засили процесът на минерализация. 

Най-ефикасно е да бъде използвана след хранене и в следващия половин час след измиването да не се консумират храни и напитки.

Защо да се доверя на vVardis

Целта на vVardis е създаването на качествени продукти за осигуряване на правилна ежедневна орална грижа на достъпни цени. Те са медицински, пастата за избелване е без флуорид, което е важно качество. Резултатите от използването на продуктите, сред които е и пастата за избелване Edelweiss, са дълготрайни, безвредни и укрепват здравето на устната кухина.

Асортиментът на vVardis се произвеждат в Швейцария от професионалисти с богат опит в областта на разработването на продукти за дентална грижа. Можете да откриете пълната гама от продукти на vVardis онлайн в сайта на дентален център Dental Care Center.

Състав

INGREDIENTS(INCI): AQUA, HYDRATED SILICA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, GLYCERIN, CALCIUM HYDROXYAPATITE, XYLITOL, SODIUM C12-18 ALKYL SULFATE, CALCIUM CARBONATE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, MENTHA ARVENSIS HERB OIL, ZINC LACTATE, MENTHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT, LIMONENE, RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT, OLIGOPEPTIDE-104, LACTIC ACID

Разгледайте и другите ни продукти

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ