Aletsch
Незабавен здравословен избелващ серум

Качествената ежедневна грижа за зъбите стои в основата на тяхното състояние и здравословен статус. Много хора смятат, че поддържането на добра орална хигиена се корени изцяло в използването на четка и паста за зъби, което е грешно твърдение.

Към доброто състояние спада и белотата им, която често не е на желаното ниво, поради консумацията на оцветяващи храни и напитки, както и при вредни навици като тютюнопушенето. 

За щастие, има разработени ефективни продукти, като гелове за чувствителни апарати, които да подпомагат възвръщането на естествената белота чрез използването на безвреден метод. Такова средство е използването на здравословният избелващ серум Aletsch с незабавно действие. 

Aletsch е единственото избелващо лечение с патентована WX Formula, революционна технология, която подхранва, защитава и укрепва вашите зъби. 

Aletsch покрива повърхностните несъвършенства и избелва и озарява зъбите ви за здрав бял цвят, който е естествен, сияен и дълготраен. 

Действието на серума се извършва незабавно в период до седмица чрез възвръщане на естественото състояние на емайла. 

290 лв.

Какви са предимствата от използването му в грижата за нашите зъби

Използването на този избелващ серум предоставя множество позитиви, основните сред които са:

 • Произведен е в Швейцария, което както знаем е асоциация и стандарт за качество;
 • Изглажда емайла на зъбите и ги прави гладки на допир, като по този начин насъбирането на микроорганизми и плака по повърхността се възпрепятства;
 • Гелът за чувствителни зъби е напълно здравословен и безвреден, а в състава му се включват вегански елементи;
 • За разлика от множество продукти, които не действат върху коронки, пломби и фасети, избелващият серум Aletsch действа ефективно и върху тях;
 • Използването на Aletsch възпрепятства появата на петна;
 • Гелът е подходящ за чувствителни зъби, защото естествения избелващ агент е лек за понасяне и е естествен;
 • Гелът за чувствителни зъби помага при ерозия на емайла;
 • Дава бързи и дълготрайни резултати;
 • След избелването с гела за чувствителни зъби състоянието на емайла ще остане непокътнато, а дори може да се подобри.

Какво представлява избелващия серум Aletsch

Серумът е много подходящ за тези от нас, които консумират често следните храни и напитки или са чувствителни към топло и студено:

 • Кафе;
 • Чай;
 • Цвекло;
 • Газирани напитки;
 • Сладки храни.

Формулата, която се съдържа в гела за чувствителни зъби, течен калций оказва голямо положително влияние и укрепва емайла, а благодарение на сорбитолът, който участва в състава, се създава овлажняващ ефект и се подобряват значително вкусовите характеристики.

Освен това сорбитолът не задейства процес по отделяне на инсулин, което прави серума подходящ за диабетици.

Кога и как се използва

За постигане на перфектни резултати, е важно да се спазват предписанията на производителя за гела за избелване.

Този здравословен продукт не влияе негативно върху състоянието на устната кухина, а напротив – спомага за нейното подобряване.

Добре е да избягвате хранене или консумиране на напитки, различни от вода, до 30 минути след като сте използвали гела. 

Най-подходящо е да се следния начин на употреба:

 1. За оптимален ефект гелът за чувствителни дъвкателни органи трябва да се използва вечер преди лягане;
 2. След измиването с паста, е добре да отворите максимално широко уста, за да имате досег до всички дъвкателни апарати, които смятате да обработвате. Подсушете ги напълно преди нанасянето на гела;
 3. Към серума ще откриете допълнителен артикул – четка, под формата на апликатор, чрез която да нанесете. Нанасянето трябва да бъде прецизно, на дебел слой, до линията на венеца;
 4. Трябва да останете със широко отворена уста поне още 10-15 секунди, след което да затворите устата си. Серумът Aletsch не изисква отмиване;
 5. Всички тези действия се повтарят 7 вечери, до пълното изхабяване на количеството от бутилката. На всеки 2-3 месеца може да се повтаря.

Можете да съхранявате гела Aletsch в сухо помещение, поддържащо стайна температура и е добре да се избягва пряк контакт със слънчева светлина, защото може да бъде чувствителен към нея. 

За разлика от повечето флуоридни продукти на пазара, предложенията на vVardis са чисти, щадят състоянието на чувствителни дъвкателни органи, не го предизвикват и не нанасят вреда върху емайла.

Защо да се доверя на vVardis

Да откриеш коректен производител на толкова важни за човешкото здраве продукти, колкото са тези за орално здраве, е трудна задача. Това се дължи на множеството нелоялни търговци, изграждайки своята репутация на база на лъжливи и неточни твърдения. vVardis е компания, създадена в Швейцария, притежаваща дългогодишен опит в производството на продукти за дентална хигиена, които действат революционно за стоматологията. 

Предложенията на vVardis са веган, чисти по състав, подходящи за чувствителни зъби и дават резултати. Чрез използването им за ежедневна употреба, си спестяваме множество дентални проблеми и прекарани часове в стоматологичния кабинет.  

В комбинация с периодични профилактични прегледи при дентален специалист, постоянност и поддържане на оралната хигиена, дъвкателния апарат се съхранява в отлично състояние, което не предизквиква чувствителност..

Пълната гама, които vVardis предлагат, можете да откриете онлайн на достъпни цени като посетите сайта на дентален център Dental Care Center.

Състав

Ingredients (INCI) SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, PENTYLENE GLYCOL, CALCIUM HYDROXYAPATITE, MANNITOL, CALCIUM CARBONATE, PEG-8, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM SACCHARIN, OLIGOPEPTIDE- 104, DICALCIUM PHOSPHATE, CALCIUM GLYCEROPHOSPHATE, BLUE 1 / CI 42090.

Разгледайте и другите ни продукти

Разгледайте нашият блог

zabni-implanti-2

06.07.2021 г.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Възпаление на венците

19.08.2021 г.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ – КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

Гел за възпалени венци 1 - усмихната двойка

19.08.2021 г.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ